Roofing herstellen? Weggegooid geld, kies voor EPDM
gekleefde epdm lichthellend dak

ROOFING HERSTELLEN

Een roofing herstellen? Kies met EPDM voor een duurzame oplossing

Kampt u met waterlekken? Is uw roofing versleten? Zoekt u naar een dakwerker om uw roofing te herstellen? Kies meteen voor een duurzame oplossing en laat een nieuwe dakbedekking leggen in EPDM. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis technische inspectie van uw plat dak en een uitgewerkte technische oplossing.

Roofing is niet bestand tegen de inwerking van schadelijke UV-stralen. De kans is dan ook groot dat u na enkele jaren hulp moet inroepen om de roofing te herstellen. Geen duurzame oplossing, want enkele jaren nadien zit u met hetzelfde probleem. Om nog maar te zwijgen van het risico op waterlekken.

Het perfecte alternatief: dakbedekking in EPDM

In plaats van uw centen weg te gooien aan het herstellen van roofing, kiest u beter voor een nieuwe dakbedekking in EPDM, geplaatst door Dakrubbercentrale.

  • EPDM-folie – ook dakrubber genaamd – bestaat voor particuliere woningen meestal uit één naadloos geheel.
  • Bovendien is het bestand tegen de zonnestralen waardoor u mag rekenen op een levensduur van vijftig jaar of meer.
  • Dankzij een kimfixatie die alle trekkrachten op de EPDM weerstaat, kunt u vertrouwen op 100% waterdichtheid.
  • De grote elasticiteit van EPDM voorkomt scheuren in het materiaal. Bij het plaatsen van EPDM komen geen vlammen kijken, alles gebeurt ‘koud’.

Bovenop uw bestaande versleten roofing

In de meeste gevallen plaatsen wij de EPDM-dakbedekking bovenop uw bestaande roofing. In plaats van het herstellen van de roofing krijgt u dus een volledig nieuw plat dak. Wanneer gewenst, combineren wij deze nieuwe dakbedekking met het plaatsen van extra dakisolatie. Vertrouw op onze meer dan twintig jaar ervaring voor een kwaliteitsvol en duurzaam eindresultaat.

Interesse?

Zoek niemand voor het herstellen van de roofing, maar schakel over op het perfecte alternatief: EPDM geplaatst door Dakrubbercentrale. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. Wij komen ter plaatse voor een gratis technische inspectie en een uitgewerkte oplossing.

epdm gekleefd nieuwbouw

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR HET RENOVEREN EN ISOLEREN VAN PLATTE DAKEN?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie