Meer dan 25 jaar ervaring op platte daken | DRC | Antwerpen
Kantoor Dakrubbercentrale

Meer dan 25 jaar vakmanschap in platte daken

DRC groeide de afgelopen jaren in de provincie Antwerpen uit tot één van de toonaangevende aannemersbedrijven voor platte daken. Zaakvoerders Bob en Koen Lauman beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in platte daken. Samen met de verschillende ploegen van gespecialiseerde dakwerkers, het uitgebouwde projectbureau en de nodige administratieve ondersteuning vormen ze een ijzersterk team dat ieder uitdaging tot een goed einde brengt. Vanuit de thuisbasis in Antwerpen richten dit dakbedrijf zich op particuliere projecten in de driehoek Gent, Brussel en Antwerpen. Voor projecten op appartementsgebouwen en industriepanden is DRC nationaal actief. Jaarlijks realiseren de dakwerkers van DRC verschillende grote industriële projecten van meerdere duizenden vierkante meters en een 700-tal woningen.

Meer dan 25 jaar ervaring in platte daken

Zaakvoerders Bob en Koen Lauman werken al meer dan dertig jaar in de dakwereld. Tot enkele jaren geleden richtte bedrijf zich hoofdzakelijk op platte daken in EPDM. Op verzoek van de klanten werd het aanbod aan dakdichtingsmaterialen verruimd tot een complete waaier aan mogelijkheden. Op die manier kunnen we voldoen aan elke behoefte.

epdm gekleefd nieuwbouw

Korte opvolging door ploegbazen en werfleiders

Elke opdracht wordt toegewezen aan het gespecialiseerde team van dakwerkers. Binnen elke ploeg zorgt een ploegbaas voor de werfleiding en de klantencontacten tijdens de uitvoeringsfase. Bij complexe projecten wordt een projectleider aangesteld voor een efficiënte organisatie en strikte opvolging van de werken.

EPDM kiezel nieuwbouw

Kwaliteitswerk voor complexe projecten

Dankzij de volledige focus op platte daken bouwde DRC doorheen de jaren een enorme schat aan ervaring op. Vooral bij technisch complexe projecten biedt deze expertise extra meerwaarde. Denk daarbij aan afwijkende dakstructuren, platte daken als zichtwerk of platte daken met zeer veel technische voorzieningen en detailaanwerkingen.

Elke uitgevoerde dakbedekking voorzien we van ons eigen Quality Label. Zo herkent u altijd een dak van DRC en kan je ons bij vragen de hele levensduur van het dak eenvoudig contacteren.

EPDM ballast Dakrubbercentrale

Woningen, appartementen én industrie

Een klein plat dak op een achterbouw of een dakoppervlakte van meer dan 20.000m² op een industriepand? Elk project is welkom bij DRC, iedere klant mag rekenen op dezelfde toewijding. Een te kleine of te grote opdracht bestaat voor ons niet. Wij realiseren, vernieuwen, isoleren en herstellen platte daken op particuliere woningen, appartementsgebouwen en industriepanden.

lichtstraat - TPO dakbedekking

Advies voor de aangewezen materiaalkeuzes

Welk dakdichtingsmateriaal het best aansluit bij je behoeftes, hangt af van talrijke factoren. Onze dakexperts stellen hun uitgebreide expertise ter beschikking voor advies omtrent de aangewezen dakdichtingsmaterialen en andere technische keuzes.

EPDM ballast nieuwbouw

Veiligheid op de eerste plaats

Veiligheid is en blijft onze absolute prioriteit. Wij bouwen binnen onze organisatie voortdurend aan een sterke veiligheidscultuur.

Veiligheid harnas levenslijn industrie DEME zwijndrecht