Onderhoud & herstellingen platte daken | DRC | Antwerpen
stormschade industriedak

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN VAN ALLE PLATTE DAKEN

Stormschade? Lek in je plat dak? Naden die lossen?

Kamp je met een lek in je plat dak? Komt de dakbedekking los? Liep je plat dak stormschade op? Werd de dakbedekking geperforeerd door een vallend voorwerp? Of kamp je met een ander dringend probleem aan je plat dak? De dakwerkers van DRC garanderen een vakkundige herstelling. Bovendien mag je rekenen op een korte interventietermijn. In elke situatie bieden onze dakwerkers de gepaste technische oplossing. In sommige gevallen voeren we een tijdelijke noodherstelling uit, zodat in een latere fase de structurele vernieuwing van het plat dak kan plaatsvinden. Naast herstellingen bieden wij optioneel het DRC Care Plan aan. Met dit onderhoudscontract houden wij je plat dak preventief in optimale conditie.

Welke platte daken onderhouden en herstellen wij?

Je kan op onze dakwerkers rekenen voor het herstellen en onderhouden van alle mogelijke platte daken. Onze dakwerkers herstellen platte daken op woningen,
appartementsgebouwen of industriegebouwen.

Afhankelijk van de specifieke dakbedekking sturen wij het juiste gespecialiseerde team. Dankzij onze schaalgrootte met meerdere ploegen spelen wij zeer snel in op dringende verzoeken voor herstellingswerken.

herstellingen PVC dak

Lekdetectie met de juiste analysetechnieken

Het is niet altijd meteen duidelijk waar precies een eventueel lek zich in een plat dak bevindt. Dankzij onze jarenlange ervaring en een aantal gerichte opsporingstechnieken detecteren we snel het euvel.

DRC Care Plan

Je plat dak altijd in topconditie dankzij het DRC Care Plan

Optioneel kan je kiezen voor het DRC Care Plan. Minstens eenmaal per jaar komen onze dakadviseurs langs voor een uitgebreide dakcontrole. Eventuele problemen worden meteen gedetecteerd en hersteld. Op die manier voorkom je ergere (en duurdere) schade en blijft je plat dak op elk moment in topconditie.

extra isolatie + epdm

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR HET ONDERHOUDEN EN HERSTELLEN VAN PLATTE DAKEN?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele van realisaties voor onderhoud en herstellingen

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie