Plat dak renoveren en isoleren | DRC | Antwerpen
isolatie plat dak

VERNIEUWEN VAN PLATTE DAKEN BIJ JE THUIS, OP APPARTEMENTSGEBOUWEN OF INDUSTRIEPANDEN

Je huidig plat dak vervangen? Kies voor extra isolatie

Heeft je huidige plat dak zijn beste tijd gehad? Komt de oude roofing los ter hoogte van de naden en dreigt waterinsijpeling? Is de dakstructuur versleten? Kies voor de jarenlange ervaring van Dakrubbercentrale om je plat dak te renoveren én bijkomend te isoleren. Wij specialiseren ons volledig in platte daken, waardoor we ook de meest complexe projecten tot een succesvol einde brengen. Wij beschikken over meerdere teams van dakwerkers met elk hun eigen specialisatie. Door een dakrenovatie te combineren met extra isolatie, betaalt deze investering zichzelf na enkele jaren terug. Wij renoveren en isoleren platte daken bij je thuis, op appartementsgebouwen of industriepanden.

Wat omvat het renoveren en isoleren van platte daken?

DRC maakt geen onderscheid tussen kleine of grote platte daken. Woningen, appartementen of industriegebouwen, onze teams van dakwerkers gaan overal aan de slag.

Elke dakrenovatie vereist maatwerk. Soms moeten we uitsluitend de dakdichting vernieuwen en extra isolatie plaatsen. In andere gevallen vervangen onze dakwerkers de complete dakopbouw.

Wij zorgen steeds voor een totaalservice. Zo breken we je bestaande plat dak af, voeren we het bouwafval af, bouwen we een nieuwe dakconstructie en plaatsen we de finale dakbedekking.

Ook oude platte daken met complexe vormen of platte daken met veel zichtwerk, kunnen we probleemloos renoveren. In deze situaties is een hoge afwerkingsgraad van groot belang.

Datzelfde geldt voor het renoveren van platte daken met zonnepanelen, technische doorvoeren of klimatisatiegroepen. Onze dakwerkers werken ieder detail aan met de grootste nauwkeurigheid.

extra isolatie - duivenschrik plaatsen

Dubbele winst door te renoveren en isoleren

Vrijwel altijd combineren we het vernieuwen van een plat dak met het plaatsen van isolatie. Vele oude platte daken zijn niet of slechts zeer beperkt geïsoleerd. Daardoor ontsnapt er veel kostbare warmte.

Wij adviseren steeds het gebruik van PIR-isolatie. Dit unieke isolatiemateriaal biedt de hoogste isolatiewaarde per centimeter.

Wanneer we bijkomende isolatie aanbrengen, moeten we uiteraard ook een aantal bijhorende aanpassingen uitvoeren om de verhoogde dakopbouw op te vangen. Wij werken de verhoogde dakstructuur naar wens af.

Kimfixatie bij losliggend, geballast epdm dakbedekking

Advies op maat na een dakinspectie

Elke dakrenovatie vereist maatwerk. Daarom komen wij steeds verblijvend ter plaatse.

Tijdens dit bezoek analyseren we de toestand van je plat dak en geven we je advies op maat voor de beste aanpak van de renovatie. Daarbij bekijken we ook het aangewezen materiaal voor de dakbedekking.

Dit advies vertaalt ons projectbureau vervolgens in een compleet technisch voorstel met bijhorende prijsofferte.

Maak hieronder je afspraak voor een plaatsbezoek.

renovatie plat dak zonnepanelen

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR HET RENOVEREN EN ISOLEREN VAN PLATTE DAKEN?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele van realisaties voor dakrenovatie

TPO dak met koepels

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie