Wat bepaalt voor een dak in EPDM de prijs?
gekleefde epdm lichthellend dak

EPDM PRIJS

Een prijs weten voor uw dak in EPDM?

Wilt u uw plat dak laten afwerken met EPDM en wilt u een prijs weten? Contacteer dan Dakrubbercentrale uit Antwerpen. Wij komen vrijblijvend langs en berekenen graag een prijs voor uw dak in EPDM. Vertrouw op onze meer dan twintig jaar ervaring in platte daken in EPDM. Als Master Contractor van Firestone staan wij garant voor kwaliteit. U krijgt voor een scherpe prijs een dak in EPDM dat probleemloos meer dan vijftig jaar meegaat.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van EPDM tegenover de traditionele dakbedekkingsystemen zoals bitumen (roofing). EPDM heeft elastische eigenschappen waardoor het probleemloos krimpt en uitzet door de wisselende temperatuuromstandigheden. Dit voorkomt scheuren.

EPDM heeft bovendien geen enkel probleem met inwerkende UV-stralen van de zon. Dit materiaal – ook dakrubber genaamd – haalt daardoor probleemloos een levensduur van vijftig jaar en meer.

Ontdek hier meer over de voordelen van EPDM voor uw plat dak.

Wanneer u een prijs aanvraagt voor een dak in EPDM, gaat u best ten rade bij een gespecialiseerd dakwerkersbedrijf. Dakrubbercentrale specialiseert zich al meer dan 20 jaar in daken met EPDM. Wij zijn Master Contractor van Firestone en werken uitsluitend met de producten van dit kwaliteitsmerk. Daarnaast plaatsen wij EPDM altijd met kimfixatie, wat enorm belangrijk is. Meer over het belang van kimfixatie leest u hier.

Waarom kiezen voor Dakrubbercentrale? U leest het hier.

epdm gekleefd nieuwbouw

Wat bepaalt de prijs voor een dak in EPDM?

De prijs voor een dak in EPDM wordt uiteraard deels bepaald door de oppervlakte van het dak. Des te groter het dak, des te meer EPDM-folie is er nodig.

Nog veel meer dan de oppervlakte wordt prijs voor een dak in EPDM bepaald door het aantal aanwerkingen dat vereist is. Elke hoek in het dak vraagt een kimfixatie en extra snijwerk. Deze elementen bepalen de arbeidstijd voor het plaatsen van een plat dak in EPDM. Zo kan het zijn dat de prijs voor een dak van 70m² in EPDM hoger ligt dan de prijs voor een dak van 200m². Zo is bijvoorbeeld de aanwezigheid van lichtkoepels een belangrijk gegeven. Elke lichtkoepel heeft vier hoeken en vraagt dus ook vier aanwerkingen.

Een prijs weten voor uw dak in EPDM? Maak hier een afspraak. Wij brengen vrijblijvend een plaatsbezoek waarna u een prijsofferte ontvangt.

Plat dak geballast en gekleefd systeem

Meer weten over onze mogelijkheden voor EPDM voor jouw plat dak?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie