EPDM prijs

Een dakbedekking in EPDM, geplaatst aan de scherpste prijs

Dakrubbercentrale uit Antwerpen specialiseert zich in het plaatsen van dakbedekkingen in EPDM aan een uiterst scherpe prijs. Wij gebruiken uitsluitend het kwaliteitsmateriaal van Firestone. Bovendien plaatsen wij een dakbedekking altijd mét kimfixatie zodat u geen risico loopt op het loskomen van de EPDM? Een prijs weten? Contacteer ons vrijblijvend. Wij komen langs voor een plaatsbezoek en bezorgen u meteen een prijs.

Met een plat dak in EPDM kiest u voor een scherpe prijs een dakbedekking voor het leven. EPDM is op vlak van prijs – kwaliteitverhouding onklopbaar. Dakrubbercentrale renoveert zowel bestaande platte daken als nieuwe daken.

Dankzij de elasticiteit en de volledige weerstand tegen het inwerken van schadelijke UV-stralen, bereikt EPDM probleemloos een levensduur van vijftig jaar of meer.

EPDM wordt bovendien aangebracht in grote naadloze folies, waardoor u geen risico loopt op waterinsijpeling via de naden. Door de hoge ponswaarde wordt het risico op doorboring met scherpe voorwerpen sterk herleid.

Ontdek hier alles over de voordelen van EPDM.

Wat bepaalt voor een dak in EPDM de prijs?

Voor een dakbedekking in EPDM wordt de prijs uiteraard bepaald door het te gebruiken materiaal. Als Master Contractor van Firestone gebruiken wij uitsluitend materiaal van dit kwaliteitsmerk. Voor het materiaal bepaalt vooral het aantal vierkante meter de prijs van een daksysteem met EPDM.

Belangrijker dan het aantal vierkante meter dakoppervlak, is het aantal zogeheten ‘aanwerkingen’. Elke aanwerking vraagt extra arbeidstijd, waaronder het plaatsen van de kimfixatie en extra snijwerk. Elke hoek wordt beschouwd als een aanwerking. Een traditioneel plat dak bevat al minstens vier hoeken en een tapbuis, goed voor vijf aanwerkingen dus.

Wanneer u plat dak dakkoepels bevat, stijgt het aantal aanwerkingen enorm. Dit heeft bij een dak in EPDM een grote impact op de prijs.

Om de prijs te bepalen, is een plaatsbezoek dan ook noodzakelijk. Zo zien we meteen ook in welke situatie uw huidig dak zich bevindt.

Voor uw plat dak in EPDM snel een prijs weten? Contacteer ons vandaag nog. We komen op afspraak vrijblijvend bij u langs.