Uw plat dak extra isoleren
gekleefde epdm lichthellend dak

UW PLAT DAK EXTRA ISOLEREN,

EPDM biedt uitstekende kansen om uw plat dak te isoleren

Een bestaand plat of lichthellend dak bijkomend isoleren is perfect mogelijk wanneer u een nieuwe dakbedekking in EPDM laat aanbrengen. Dakrubbercentrale adviseert PIR als beste isolatiemateriaal. Deze isolatie plaatsen we op het dampscherm dat op de dakconstructie komt te liggen. De EPDM bevestigen we hierop. Ook alle eventuele aanverwante dakwerken – zoals het opmetsen van de dakkanten – nemen we bij deze dakisolatieprojecten graag op ons.

Wij adviseren PIR, uiteraard zijn andere isolatiematerialen ook mogelijk. U beslist.

 •  Waarom PIR?

  PIR (polyisocyanuraat) heeft verschillende voordelen. Allereerst is er uiteraard de hoge isolatiewaarde, zeker in verhouding met de dikte van het materiaal. Daarnaast kent dit materiaal een grote drukvastheid.

 •  Belang van een vakkundige plaatsing

  Het is van essentieel belang om de PIR-isolatieplaten zonder kieren te plaatsen. Overblijvende spleten spuiten we volledig dicht met PU-schuim. Er bestaan verschillende mogelijkheden om de PIR-isolatie te plaatsen: losliggend, kleven met lijm of mechanisch bevestigen. U mag rekenen op deskundig advies voor de juiste plaatsingsmethode in uw situatie.

 •  Subsidies voor dakisolatie

  U geniet nog steeds van subsidies voor het isoleren van het dak van een bestaande woning. Wij helpen u bij het invullen van de nodige documenten.

 • Gratis technische inspectie

  Wenst u extra dakisolatie? Contacteer ons voor een gratis technische inspectie. Vrijblijvend en op maat werken we een isolatieoplossing uit met een nieuwe dakbedekking in EPDM.

epdm gekleefd nieuwbouw

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR DAKISOLATIE?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie