Rubberdaken
gekleefde epdm lichthellend dak

RUBBERDAKEN

Voordelen van rubberdaken?

Rubberdaken zitten sterk in de lift als alternatieve dakbedekking voor platte of licht hellende daken. In feite gaat het om EPDM, een synthetische rubber die op tal van vlakken uitblinkt als de beste dakbedekking.

Rubberdaken zijn volledig uitgevoerd met een UV-bestendige en uiterst elastische folie waardoor ze verschillende voordelen hebben in vergelijking met vele andere dakbedekkingen:

  • EPDM-daken halen gemakkelijk een levensduur van minimum 50 jaar.
  • Deze daken zijn volledig onderhoudsvrij.
  • Bij voorkeur plaatsen we de folie naadloos voor een volledige waterdichtheid.
  • Het plaatsen van de dakbedekking gebeurt zonder vlam zodat er geen risico bestaat op brandgevaar
  • Deze daken hebben een zeer korte plaatsingstijd.

U kiest!

  • Als vakkundige plaatser van rubberdaken bieden wij een volledige service voor zowel nieuwe daken als renovatie. Sinds 1998 bezitten we onafgebroken de titel van Master Contractor, uitgereikt door het kwaliteitsmerk Firestone. We zijn het enige bedrijf dat al zolang zonder onderbreking deze erkenning geniet. Wij plaatsen al sinds het onstaan van Dakrubbercentrale bij al onze projecten volledig rondom kimfixatie zodat het krimpen of uitzetten van de folie door wisselende weersomstandigheden nooit problemen oplevert.
  •  Ook doe-het-zelvers Doe-het-zelvers mogen bij Dakrubbercentrale rekenen op alle gewenste begeleiding. We berekenen voor u alle nodige materialen en toebehoren. Daarnaast krijgt u gericht advies en ontvangt u een heldere handleiding met instructies. Als het toch dreigt fout te lopen, schakelt u op de werf gewoon onze vakkundige bijstand in.

Ook renovatie

EPDM is uitermate geschikt voor renovatie. In de meeste gevallen plaatsen wij de EPDM-rubber in het best geschikte systeem bovenop de versleten roofing. Dit bespaart heel wat arbeidsuren en dure stortkosten van de verwijderde roofing. Indien gewenst plaatsen we meteen bijkomende dakisolatie. Verder kan u bij een dakrenovatie ons inschakelen voor alle bijhorende deelopdrachten: sloopwerken, houtwerken, metselwerken, plaatsen van lichtkoepels, groendak, zonnepanelen of terras,…

Interesse?

Nodig onze projectleider vrijblijvend uit voor een dakinspectie.

epdm gekleefd nieuwbouw

MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN VAN RUBBERDAKEN?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie