EPDM
gekleefde epdm lichthellend dak

EPDM

EPDM of synthetische dakrubber biedt als dakbedekking de perfecte oplossing voor uw plat of licht hellend dak. Dakrubbercentrale specialiseert zich al sinds 1995 in dit vernieuwend type dakbedekking.

Voordelen

EPDM biedt als scheur- en breukvrij materiaal verschillende voordelen in vergelijking met traditionele dakbedekkingen:

  • EPDM heeft mede door zijn elasticiteit en weerstand tegen UV-stralen een gegarandeerde lange levensduur: 50 jaar of meer geniet u zorgeloos van een 100% onderhoudsvrij en waterdicht dak.
  • De naadloze plaatsing op het dak elimineert het risico op uitvoeringsfouten.
  • De plaatsing van EPDM dakrubber gebeurt in alle veiligheid zonder vlam.
  • De plaatsing verloopt bijzonder snel.

 

U kiest!

  • Als vakkundige plaatser bieden wij een totaalservice voor daken vanaf 0,5 tot meer dan 50.000 m². Al sinds 1998 behoren we tot de selecte groep van Master Contractors van het kwaliteitsmerk Firestone. Wij zijn de enige Europese firma die al zeven keer op rij deze officiële erkenning kreeg. Wij plaatsen al sinds het onstaan van Dakrubbercentrale bij al onze projecten volledig rondom kimfixatie zodat het krimpen of uitzetten van de folie door wisselende weersomstandigheden nooit problemen oplevert.
  • Doe-het-zelvers staan we bij met de nodige begeleiding. We voorzien u van alle materialen en toebehoren voor uw project. Verder krijgt u van ons een heldere handleiding. Wanneer nodig komen we ter plaatse.

 

Nieuwbouw en renovatie

EPDM is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Bij renovatieprojecten kunnen wij de EPDM folie met verschillende systemen eenvoudig op de bestaande, versleten roofing aanbrengen. Zo besparen we voor u zowel kostelijke arbeidstijd voor het verwijderen van de roofing als dure stortkosten. Indien gewenst plaatsen we ook de nodige isolatie.

Interesse?

Onze projectleider komt vrijblijvend bij u langs om uw nieuwe dakbedekking te bespreken. Stuur vandaag nog een mail naar info@dakrubbercentrale.be en we contacteren u binnen de 24 uur voor een afspraak.

epdm gekleefd nieuwbouw

Meer weten over onze mogelijkheden voor EPDM voor jouw plat dak?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie