EPDM rubber
gekleefde epdm lichthellend dak

EPDM rubber

Steeds meer architecten en bouwers raken overtuigd van de talrijke voordelen van EPDM of synthetische rubber voor hun dakbedekking. Dit nieuwe materiaal overklast alle alternatieve dakbedekkingen voor uw plat of licht hellend dak. Of kent u een dakbedekking die gegarandeerd minstens 50 jaar probleemloos meegaat? Kies naast EPDM rubber ook voor een ervaren plaatser. Dakrubbercentrale specialiseert zich al bijna twintig jaar in dit type dakbedekking.

Voordelen

EPDM bezit als rubber enkele uitmuntende eigenschappen die de lange levensduur verzekeren.

  • De grote elasticiteit – tot 400 procent – houdt dit materiaal scheur- en breukvrij.
  • EPDM rubber is perfect bestand tegen de schadelijke UV-straling van de zon en andere barre weersomstandigheden.
  • De naadloze plaatsing op het dak elimineert het risico op uitvoeringsfouten en maakt het dak volledig waterdicht.
  • Het verlijmen van het dakrubber gebeurt in alle veiligheid zonder vlam.

Vakkundig plaatser

U kan Dakrubbercentrale inschakelen voor projecten van 0,5 tot meer dan 50.000 m². Op onze lange referentielijst prijken zowel particuliere woningen, industriële gebouwen als retail.

Wij werken uitsluitend voor de systemen van het kwaliteitsmerk Firestone. Sinds 1998 zijn we onafgebroken Master Contractor. Om deze titel te behouden, ondergaan wij voortdurend strenge en onafhankelijke controles. We zijn het enige bedrijf in Europa dat al zolang deze erkenning onafgebroken in zijn bezit heeft.

Wij plaatsen al sinds het onstaan van Dakrubbercentrale bij al onze projecten volledig rondom kimfixatie zodat het krimpen of uitzetten van de folie door wisselende weersomstandigheden nooit problemen oplevert.

Nieuwbouw en renovatie

EPDM rubber past zowel op nieuwe als bestaande platte daken. EPDM is uitermate geschikt voor renovatie. In de meeste gevallen plaatsen wij de EPDM-rubber in het best geschikte systeem bovenop de versleten roofing. Dit bespaart heel wat arbeidsuren en dure stortkosten van de verwijderde roofing. Indien gewenst plaatsen we meteen bijkomende dakisolatie.

Een voorstel?

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de voordelen van EPDM vrijblijvend toe te lichten. Mail naar info@dakrubbercentrale.be.

We nemen binnen de 24 uur contact op voor een afspraak.

epdm gekleefd nieuwbouw

Meer weten over onze mogelijkheden voor EPDM voor jouw plat dak?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie