Klant voor het leven

Een gegarandeerde waterdichtheid van 30 jaar

Dakrubbercentrale Klant Voor Het LevenEen dak van Dakrubbercentrale koopt u voor het leven. En dat bedoelen we ook letterlijk. Wie na een nieuw dak of een volledige dakrenovatie kiest voor de formule ‘Klant voor het leven’, geniet meteen dertig jaar van een 100% waterdicht dak. Naast de garantie op een waterdicht dak krijgt u dankzij onze jaarlijkse inspecties ook de zekerheid op absolute gemoedsrust.

Uw allereerste kwaliteitsgarantie is uiteraard de meer dan twintigjarige expertise van Dakrubbercentrale. Als Master Contractor van Firestone én pionier in dit vakgebied plaatsten wij al meer dan 1.000.000 m² platte daken in EPDM-folie. Elk dak dat we sinds 2002 aanleggen, voorzien we van ons eigen kwaliteitslabel.

U wenst méér garanties?

U wilt nog meer zekerheid voor uw plat dak in EPDM-folie? Sluit dan een onderhoudscontract van dertig jaar af. In ruil voor een bescheiden jaarlijkse premie geniet u van verschillende voordelen en betaalt u géén werkuren of materiaalkosten voor:

 • Een jaarlijkse controle en reiniging van uw plat dak.
 • Alle nodige aanpassingen en herstellingswerken om uw dak in EPDM waterdicht te houden.
 • Een oplossing binnen de 48 uur voor dringende dakproblemen.

Uw dak verkeert altijd in topconditie, waardoor u iedere nacht op twee oren slaapt. Dankzij het uitstekende onderhoud en de gegarandeerde waterdichtheid, bent u eigenaar van het goedkoopste dak. Bij een eventuele verkoop van uw woning, profiteert u van deze extra meerwaarde.  

De drie pijlers van Klant voor het leven

Onze formule Klant voor het leven steunt op drie pijlers: kwaliteitsvolle plaatsing, proactief onderhoud en de garantie op een lange levensduur.

 • Kwaliteitsvolle plaatsing

  Met het juiste en regelmatige onderhoud van een correct geplaatste EPDM-dakbedekking, bereikt u probleemloos een levensduur van vijftig jaar en meer. EPDM is, zo bewijzen talrijke testen, de meest duurzame dakbedekking op de markt. Vertrouw zowel de plaatsing als het onderhoud toe aan het jarenlange vakmanschap van Dakrubbercentrale. Uw EPDM-dakbedekking blijft in topconditie zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken.

 • Proactief onderhoud zonder zorgen

  Wanneer u kiest voor de formule Klant voor het leven, staan wij proactief in voor een professioneel onderhoud. Dit omvat jaarlijks:

  • Het verwijderen van verontreinigingen van uw dak. Dit garandeert een goede afwatering en vermijdt verstoppingen aan de aflopen.
  • Een nauwkeurige technische inspectie waarbij we vooral de kimfixatie bekijken en controleren of de EPDM-folie nog volledig intact is.
  • Alle nodige aanpassingen en herstellingen om uw plat dak in topconditie te houden.
  • Een helder inspectierapport

  Standaard voorzien wij jaarlijks één onderhoudsbeurt. Wanneer de ligging van uw woning of gebouw een hogere onderhoudsfrequentie nodig maakt, ontvangt u een aangepast voorstel.

 • De beste garanties op een lange levensduur

  Dankzij de unieke materiaaleigenschappen garandeert EPDM een uiterst lange waterdichte levensduur. Om hiervan te genieten, gelden een aantal technische voorwaarden waarvoor u probleemloos op Dakrubbercentrale kunt vertrouwen:

  • De dakconstructie en waterhelling moeten in perfecte staat zijn of aangepast worden.
  • De EPDM heeft een dikte van 1,52 mm.
  • Het dak is voldoende geïsoleerd zodat er geen condensvorming ontstaat.
  • In sommige gevallen vereist de jaarlijkse inspectie op het dak een investering in extra veiligheidsmiddelen.

De formule Klant voor het leven wordt bij het afsluiten vastgelegd in een Garantiedocument zodat u in alle transparantie weet waar u recht op hebt.

Is uw plat dak toe aan een grondige renovatiebeurt of wenst u een dakbedekking op een nieuw plat dak? Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.