Waarom Dakrubbercentrale?

Meer dan 20 jaar 100% focus op dakbedekkingen in EPDM

Meer dan 20 jaar ervaring
Dakrubbercentrale plaatst als familiebedrijf uit Antwerpen al meer dan 20 jaar dakbedekkingen in EPDM. Wij behoren tot de pioniers in dit vakgebied. Lees meer.
Alleen EPDM mét kimfixatie
Voor een lange levensduur en een blijvende waterdichtheid van uw dakbedekking in EPDM, plaatsen wij altijd een kimfixatie. Lees meer.
Ook alle aanverwante dakwerken
U kunt naast de dakbedekking in EPDM ook op ons rekenen voor alle relevante dakwerken: afbraakwerken, dakoversteken, lichtstraten, lichtkoepels, dakisolatie,… Lees meer.
Een Quality Label voor elk dak
Elke uitgevoerde dakbedekking in EPDM voorzien we van een eigen Quality Label. Zo herkent u altijd een dak van Dakrubbercentrale en kunt u ons bij vragen eenvoudig contacteren. Lees meer.
Master Contractor van Firestone
Wij zijn al zeven opeenvolgende keren officieel erkend door Firestone als Master Contractor, een belangrijke erkenning die we slechts kunnen behouden na regelmatige strenge audits. Als u samenwerkt met een Master Contractor van Firestone dan mag u zeker zijn van kwaliteitsvolle materialen en een vakkundige plaatsing. Lees meer.
Word ‘Klant voor het leven’
Wij bieden u een onderhoudscontract aan volgens de formule ‘Klant voor het leven’. Tegen kostprijs onderwerpen we elk jaar uw platte daken aan een grondige inspectie. U ontvangt iedere keer een gedetailleerd technisch verslag. Zo houden wij uw plat dak vele jaren in uitstekende conditie. Lees meer.