Vacature Calculator

Ter versterking van ons DRC-TEAM zijn wij op zoek naar een gedreven en professionele calculator (m/v).

 

Dakrubbercentrale is…

Dakrubbercentrale, of kortweg DRC, is een veelzijdig en dynamisch familiebedrijf met bijna 25 jaar ervaring in het isoleren en afdichten van platte en lichtellende daken. Momenteel bestaat het DRC-TEAM uit een 50-tal enthousiaste medewerkers en staat onze teller op meer dan 2,5 miljoen m² afgedichte daken.

 

Als plat dakspecialist bieden wij een ruim aanbod dakdichtingssystemen aan zoals EPDM – TPO – PVC – Roofing en vloeibare afdichtingssystemen. Dit is mogelijk dankzij onze loyale en gedreven medewerkers en de intern opgebouwde knowhow. DRC is een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kan je blijven bijleren en jezelf ontwikkelen.

 

Je Functie

Als calculator bij DRC sta je in voor de prijscalculaties van dakdichtingswerken van zowel kleine als grotere projecten. Je ben bent een cruciale schakel in het verkoopproces. Het betreft voornamelijk een binnendienst functie, waarbij je offertes opmaakt en telefonisch contact legt met klanten en leveranciers. Zo bouw je een kwaliteit netwerk in de bouw uit.

 

Je Profiel

Je bent een geschikte kandidaat als je:

  • ervaring hebt in de bouwsector.
  • kennis hebt van dakwerken is dat een pluspunt.
  • door je commerciële flair erin slaagt om een sterke relatie uit te bouwen met je relaties.
  • je sterkste troeven zijn: verantwoordelijkheid, zelfstandig werken en communicatie.
  • een ‘van 09u00 tot mijn klant tevreden is’ mentaliteit hebt.

 

Wij Bieden Jou

DRC biedt jou, na een proefperiode, een voltijds contract in een uitdagende werkomgeving, binnen een stabiele onderneming. Door de ervaring van onze medewerkers kom je terecht in een hecht team waarin je verder zal groeien. Natuurlijk bieden wij je een correcte verloning en bijhorende voordelen.

 

Contacteer ons en solliciteer nu!

Bel naar 03/ 542.52.54 of mail ons op personeelsdienst@dakrubbercentrale.be t.a.v. David Levacher. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk terug.

 

Kwaliteiten zijn voor ons belangrijker dan leeftijd, geslacht, geaardheid, handicap, etnische afkomst en nationaliteit.