Vacature Account Manager

Ter versterking van ons DRC-TEAM zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Account Manager (m/v).

 

Dakrubbercentrale is…

Dakrubbercentrale, of kortweg DRC, is een veelzijdig en dynamisch familiebedrijf met bijna 25 jaar ervaring in het isoleren en afdichten van platte en lichtellende daken. Momenteel bestaat het DRC-TEAM uit een 50-tal enthousiaste medewerkers en staat onze teller op meer dan 2,5 miljoen m² afgedichte daken.

 

Als plat dakspecialist bieden wij een ruim aanbod dakdichtingssystemen aan zoals EPDM – TPO – PVC – Roofing en vloeibare afdichtingssystemen. Dit is mogelijk dankzij onze loyale en gedreven medewerkers en de intern opgebouwde knowhow. DRC is een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kan je blijven bijleren en jezelf ontwikkelen.

 

Je Functie

Als Account Manager bij DRC zoek je prospecten en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verstevigen van de relaties met onze bestaande klanten. Je staat in voor het maken van afspraken met klanten na een offerteaanvraag. Na je klantenbezoek wordt de offerte door jou gemaakt, verwerkt en opgevolgd. Van zodra jouw deal rond is, zal een projectleider de uitvoering van je project in de praktijk realiseren. Dus, een gevarieerde en uitdagende job, waarbij heel wat menselijk contact komt kijken.

 

Je Profiel

Je bent een geschikte kandidaat als je:

  • een geboren verkoopstalent bent.
  • gepassioneerd bent door alles wat te maken heeft met de bouw in het algemeen en het dak in het bijzonder.
  • de noden en vragen van klanten als geen ander aanvoelt en deze snel en correct kan vertalen in concrete oplossingen.
  • een gedreven onderhandelaar bent die een deal kan afsluiten en gemaakte afspraken planmatig opvolgt.
  • resultaatgericht werkt.
  • een doorzetter bent met een stevige portie empathie, ondernemerschap en commercieel inzicht.
  • een onmisbare schakel wil worden tussen klanten en ons team.

 

 

Wij Bieden Jou

DRC biedt jou, na een proefperiode, een voltijds contract in een uitdagende werkomgeving, binnen een stabiele onderneming. Door de ervaring van onze medewerkers kom je terecht in een hecht team waarin je verder zal groeien. Natuurlijk bieden wij je een correcte verloning en bijhorende voordelen.

 

Contacteer ons en solliciteer nu!

Bel naar 03/ 542.52.54 of mail ons op personeelsdienst@dakrubbercentrale.be t.a.v. David Levacher. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk terug.

 

Kwaliteiten zijn voor ons belangrijker dan leeftijd, geslacht, geaardheid, handicap, etnische afkomst en nationaliteit.