Renovatie platte daken

Uw plat dak aan een renovatiebeurt toe? Kies voor EPDM

EPDM is uitermate geschikt voor de renovatie van platte of lichthellende daken. In de meeste gevallen leggen we de synthetische rubberfolie over de bestaande, versleten roofing zodat deze gewoon kan blijven liggen. Wanneer nodig verwijderen we de roofing. Kampt u met waterlekken of wenst u een betere dakisolatie? Aarzel niet en kies voor een nieuwe dakbedekking in EPDM. Wij renoveren daken van 0,5 tot meer dan 50.000 m².

Als uiterst flexibele dakbedekking biedt EPDM in alle omstandigheden de perfecte oplossing voor een renovatie van uw plat dak. Volledig vrijblijvend komen wij gratis ter plaatse voor een grondige visuele inspectie van uw plat dak. Vervolgens ontvangt u een technisch verslag met een voorstel voor een structurele oplossing met EPDM. Wanneer we over de bestaande roofing een nieuwe dakbedekking in EPDM leggen, dan is uw dak opnieuw kerngezond voor minstens de volgende vijftig jaar.

Totaalservice voor dakrenovatie

Een renovatie van uw plat dak beperkt zich mogelijks tot het gewoon aanbrengen van een nieuwe dakbedekking in EPDM, al dan niet in combinatie met het plaatsen van dampschermen en extra isolatie. In de meeste gevallen kunnen we deze probleemloos over de bestaande roofing leggen.

Ook wanneer de onderliggende dakstructuur is aangetast of er zijn andere ingrepen aan het dak nodig, kunt u op ons rekenen. Wij bieden een totaalservice voor dakrenovatie, alle aanverwante werken nemen we als gespecialiseerde dakwerkers graag op ons:

  • Kleine en grote sloopwerken op het dak
  • Uitvoeren van alle houtwerken, waaronder het timmeren van constructies en dakoversteken
  • Construeren of dichten van dakopeningen in houten en betonnen constructies
  • Plaatsen van lichtkoepels, lichtstraten en dakluiken
  • Elke mogelijke eindafwerking: aanleg van een daktuin, plaatsing van terrastegels, de constructie van een terras in tropisch hardhout,…
  • Alle nodige metselwerk voor schouwen en opkantmuren

Ontdek het met eigen ogen: voor én na

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een dakbedekking in EPDM?

Wenst u een vakkundige uitvoering van een dakbedekking in EPDM? Ontdek waarom u kiest voor Dakrubbercentrale.

Kampt u met waterlekken of is uw plat dak toe aan een grondige renovatiebeurt? Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.