EPDM dak - Dakrubbercentrale
gekleefde epdm lichthellend dak

EPDM dak

Kies voor levenslange zekerheid, kies voor een EPDM dak

Steeds meer bouwers en verbouwers raken overtuigd van de talrijke voordelen van een EPDM dak. Een EPDM dak overtreft op alle vlakken een traditionele dakbedekking zoals bitumen (roofing). Schakel Dakrubbercentrale in voor de realisatie van uw EPDM dak. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek. Op basis hiervan werken we een totaalofferte uit, zonder verdere verrassingen. Maak hier uw afspraak.

Een EPDM dak heeft – bij een vakkundige plaatsing – een probleemloze levensduur van vijftig jaar of meer. Geen enkele alternatieve dakbedekking kan dit garanderen.

EPDM scheurt nooit dankzij de elasticiteit. Onder invloed van de wisselende temperatuuromstandigheden krimpt of rekt dit materiaal probleemloos uit. Met een kimfixatie zetten we dit materiaal perfect vast in de hoeken.

Een EPDM dak heeft niet te lijden onder de schadelijke UV-stralen van de zon. Dit materiaal is volledig UV-bestand.

EPDM bestaat uit één grote folie die naadloos wordt geplaatst. Door het ontbreken van naden, bestaat er geen risico op insijpelend water. Ook de hoge ponswaarde voorkomt het perforeren van EPDM en dus mogelijke gaatjes.

Ontdek hier alles over de voordelen van een EPDM dak.

epdm gekleefd nieuwbouw

Uw EPDM dak door Dakrubbercentrale

Dakrubbercentrale specialiseert zich al meer dan twintig jaar in het plaatsen van daken in EPDM. U kiest dus voor absolute specialisten die zich volledig wijden aan deze specifieke dakbedekking.

Als Master Contractor voor Firestone bent u verzekerd van kwaliteitsmateriaal én een vakkundige plaatsing. Firestone controleert ons regelmatig op het correcte gebruik van hun producten.

Ontdek hier waarom u best kiest voor Dakrubbercentrale.

EPDM kiezel nieuwbouw

Een EPDM dak op nieuwbouw en bij renovatie

Een EPDM dak is perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij renovatie leggen we de EPDM probleemloos over de bestaande versleten dakbedekking. Ook extra isolatie is bij renovatie perfect mogelijk.

Bij nieuwbouw kunnen we u het afschot (hellingsgraad voor de afvoer van het regenwater) door middel van chape besparen. Wij voorzien het afschot via PIR-isolatieplaten.

Overtuigd van de voordelen van een EPDM dak? Maak dan hier uw afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een offerte.

Plat dak geballast en gekleefd systeem

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN EPDM VOOR JOUW PLAT DAK?

Contacteer onze dakadviseurs voor advies op maat

Bekijk hier enkele realisaties voor nieuwbouw

Plat dak geballast en gekleefd systeem
lichtstraat - TPO dakbedekking
losliggende epdm nieuwbouw

Prijsofferte voor nieuwbouw

Advies op maat voor renovatie