Meer dan 20 jaar ervaring

Familiebedrijf met fascinatie voor EPDM dakrubber

20 JaarDe naam Dakrubbercentrale vertelt meteen waarvoor het bedrijf staat: onze focus ligt volledig op de mogelijkheden van EPDM-folie – ook wel dakrubber genaamd – om waterdichte platte daken te creëren die probleemloos vijftig jaar en meer meegaan. Inmiddels kan Dakrubbercentrale terugblikken op minstens twintig jaar ervaring in dit vakgebied en mogen we ons zelfs voor de zevende keer op rij Master Contractor van Firestone noemen.

Dakrubbercentrale is de dagelijkse passie van de broers Bob en Koen Lauman. De passie ontkiemt in 1994 wanneer Bob Lauman een aannemer een handje toesteekt om met een rubberen folie het dak van zijn eigen woning waterdicht te maken. Vanaf die dag legt Bob zich toe op dit toen nog vrij onbekende materiaal. Als een echte pionier verdiept hij zich in de mogelijkheden van EPDM-folie als alternatieve dakbedekking voor platte en licht hellende daken. De eenmanszaak Dakrubbercentrale ziet het levenslicht.

Snelgroeiende zaak

Al snel raken steeds meer bouwers en verbouwers overtuigd van de mogelijkheden van EPDM, waardoor de nood aan uitbreiding groeit, het ideale moment voor broer Koen om de snelgroeiende zaak te versterken. De eenmanszaak werd al gauw een bvba om uiteindelijk te transformeren tot een NV.

Basis van het succes

Ondanks de groei en de interne professionalisering ligt de passie om met EPDM een waterdichte en duurzame dakbedekking te creëren, nog steeds aan de basis van het succes. Voor elke technische uitdaging werken we met EPDM de juiste oplossing uit. Inmiddels hebben wij al meer dan 1 miljoen vierkante meter dakbedekking in EPDM-folie gelegd. Jaarlijks realiseren we verschillende grote industriële projecten van meerdere duizenden vierkante meters en een 700-tal woningen.

Is uw plat dak toe aan een grondige renovatiebeurt of wenst u een dakbedekking op een nieuw plat dak? Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.