Master Contractor van Firestone

Exclusieve samenwerking met Firestone

Al sinds de begindagen van Dakrubbercentrale werken wij exclusief samen met Firestone. Wij kiezen niet alleen voor de EPDM-folie van dit wereldwijd bekende kwaliteitsmerk, ook alle toebehoren, strips, lijmen,… zijn afkomstig van Firestone. Sinds 1998 maken wij onafgebroken deel uit van het selecte groepje Master Contractors van Firestone. Dakrubbercentrale is de enige Europese firma die dit kan beweren.

Een keuze voor Dakrubbercentrale betekent meteen ook een keuze voor Firestone. Wij staan voor de volle 100% achter de kwaliteit van dit merk. Onze dakwerkers volgen geregeld gespecialiseerde trainingen met deze materialen.

Strenge controles

Om onze erkenning als Master Contractor te behouden, melden wij elk gerealiseerde dakbedekking in EPDM aan Firestone. Steekproefsgewijs voeren zij technische inspecties uit. Iedere twee jaar volgt er een strenge evaluatie of wij de titel ook voor de volgende periode nog verdienen.

Overige materialen

Ook voor de overige dakmaterialen kiezen we altijd voor kwaliteit. Zo werken we uitsluitend met anticorrosieve schroeven en gebruiken we dakrandprofielen van Belgische makelij.

Is uw plat dak toe aan een grondige renovatiebeurt of wenst u een dakbedekking op een nieuw plat dak? Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.