Klant voor het leven

Wij zorgen voor uw plat dak, elk jaar opnieuw

Elke klant waarvoor wij een dakbedekking in EPDM plaatsen – zowel bij nieuwbouw als renovatie – krijgt het vrijblijvende aanbod om ‘Klant voor het leven’ te worden. Deze unieke onderhoudsformule garandeert u gemoedsrust over uw plat dak voor de komende dertig jaar.

Wij bieden deze onderhoudsformule dertig jaar aan tegen kostprijs. Wij verdienen hier niets aan. Onze enige doelstelling is uw tevredenheid en gemoedsrust. In ruil voor deze vrijwel gratis service vragen wij alleen dat u een fiere ambassadeur van Dakrubbercentrale wordt.

Wat houdt de onderhoudsformule ‘Klant voor ’t leven’ in?

  • Voor een bescheiden jaarbedrag – afhankelijk van de locatie en de oppervlakte van uw dak – komen wij jaarlijks langs voor een grondige visuele inspectie van uw plat dak in EPDM, uiteraard door ons gelegd.
  • Wij controleren tijdens dit bezoek de kimfixatie en kijken na of de EPDM-folie nog volledig intact is.
  • Om in een latere fase ergere problemen te voorkomen, verwijderen we wat niet op uw plat dak thuishoort of herstellen we meteen eventuele kleine beschadigingen.
  • Na onze inspectie ontvangt u een technisch verslag met onze bevindingen en eventuele herstellingen
  • De volledige formule wordt bij het afsluiten vastgelegd in een Garantiedocument zodat u als ‘Klant voor het leven’ in alle transparantie weet waar u recht op hebt.

Is uw plat dak toe aan een grondige renovatiebeurt of wenst u een dakbedekking op een nieuw plat dak? Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.