EPDM dakbedekking

Kies voor een EPDM dakbedekking voor uw platte of licht hellende daken en geniet minstens voor 50 jaar van een waterdicht dak in een perfecte staat. Steeds meer architecten en bouwheren verkiezen een dakbedekking uit EPDM boven de traditionele technieken. EPDM folie past zowel bij een renovatie van een versleten dak als bij nieuwbouw.

Voordelen

Laat u overtuigen door de vele voordelen van een dakbedekking uit EPDM:

  • Dit oerdegelijke materiaal lijdt niet onder de sterke UV-stralen van de zon of andere ruwe weersomstandigheden.
  • De folie heeft een elasticiteit van 400%, wat het risico op scheuren en barsten uitsluit.
  • In de meeste gevallen kunnen we de EPDM met één naadloze folie aanbrengen. Uw beste garantie op een volledige waterdichtheid.
  • Voor het plaatsen van EPDM zijn geen branders nodig wat het brandrisico onbestaande maakt.

Regels van de kunst

Ga voor de realisatie van uw dakbedekking in EPDM in zee met een ervaren partner. Dakrubbercentrale, gevestigd in Antwerpen, specialiseert zich al sinds 1995 volledig in deze specifieke techniek van dakbedekking. Wij bouwden een jarenlange ervaring op in projecten van 0,5 tot meer dan 50.000 m² voor zowel particuliere woningen, industriegebouwen als retail met al bijna 2 miljoen m² referenties.

Master Contractor

Al meer dan vijftien jaar zijn we onafgebroken – het enige bedrijf in Europa – Master Contractor voor het kwaliteitsmerk Firestone, een onderscheiding waarvoor we ons dagelijks moeten bewijzen. Zo controleert Firestone steekproefsgewijs onze gerealiseerde projecten op de afgeleverde kwaliteit.

Klantenservice

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze klantenservice:

  • Op elk gerealiseerd dakproject bevestigen we een Quality Label met onze contactgegevens.
  • Na ieder project vragen we onze klanten om een evaluatieformulier in te vullen. Tot op heden behaalden we een gemiddelde tevredenheidscore van 97%. Aan eventuele opmerkingen geven we steeds passend gevolg.
  • Al meteen na uw eerste contact met ons – ook al is het vrijblijvend -, ontvangt u een dossiernummer. Zo volgen we de onderlinge communicatie efficiënt op.

Vrijblijvend bezoek

Wenst u een bezoek ter plaatse van één van onze specialisten? Mail dan uw contactgegevens naar info@dakrubbercentrale.be.