Dakisolatie Antwerpen

Een dakbedekking in EPDM – ook synthetisch dakrubber genaamd – leent zich uitstekend om uw platte of licht hellende daken te voorzien van dakisolatie. Dakrubbercentrale nabij Antwerpen staat u als specialist in EPDM graag bij met advies om uw nieuw of bestaand dak uit te rusten met geldbesparende dakisolatie. Naast de regio Antwerpen richten wij onze dienstverlening op het volledige land. Afhankelijk van de technische mogelijkheden op het dak én uw verwachtingen, plaatsen wij bijkomende dakisolatie vanaf 3 tot meer dan 40 centimeter dikte.

Renovatie van uw plat dak

Wil u uw bestaand plat of licht hellend dak voorzien van extra dakisolatie? Dakrubbercentrale nabij Antwerpen stelt naast het plaatsen van isolatie altijd voor om een nieuwe dakbedekking in EPDM te voorzien. Onze motivatie hiervoor: de nieuwe dakbedekking beschermt de isolatie. We plaatsen de isolatie en EPDM-rubber in het beste en prijsgunstigste gekozen systeem, rechtstreeks op het bestaand, versleten roofing, PVC- of polyesterdak. Zo sparen we voor u kostbare arbeidstijd en dure stortkosten.

Voordelen EPDM

EPDM biedt als elastische rubberfolie verschillende voordelen in vergelijking met traditionele dakbedekking:

  • EPDM heeft een bewezen uiterst lange levensduur van 50 jaar en meer. UV-stralen en ozon of andere weersinvloeden deren EPDM niet.
  • Een plat dak met EPDM vraagt geen onderhoud.
  • De EPDM-folie wordt volledig naadloos of met een minimum aan naden geplaatst. Dit maximaliseert de waterdichtheid en verkleint het risico op plaatsingsfouten.
  • Dakrubber wordt zonder vlam verlijmd op het dak.

Andere dakwerken?

Door onze totaalservice geniet u vele decennia zorgeloos van de extra isolatie die wordt beschermd door de nieuwe EPDM-rubber dakbedekking. Zijn er nog andere dakwerken nodig bij de renovatie van uw dak? Geen probleem, wij nemen alle mogelijke deelopdrachten op ons: kleine of grote sloopwerken, plaatsen van lichtkoepels, zonnepanelen, afwerken met een daktuin of terras in tropisch hardhout, houtwerken, metselwerk,…. Wij doen wat u vraagt.

Interesse?

U zoekt naar een perfecte partner voor het plaatsen van extra dakisolatie? Dakrubbercentrale nabij Antwerpen komt graag vrijblijvend bij u langs voor een dakinspectie en een voorstel op maat. Geef ons een seintje via info@dakrubbercentrale.be.

Wij contacteren u binnen de 24 uur voor een afspraak.